Deurwaarder inschakelen?

DB Incasso regelt het

Wanneer naar de deurwaarder?

Het inschakelen van een deurwaarder is soms onvermijdelijk. En niets iets is zo vervelend wanneer uw debiteur, ondanks alle inspanningen en ondanks het inschakelen van een incassobureau, uw facturen toch niet betaald.

DB Incasso incasseert al meer dan 50 jaar openstaande vorderingen bij bedrijven met een betalingsachterstand. Onze, al ruim 50 jaar, beproefde incassostrategie zorgt ervoor dat ruim 80% van de vorderingen via alleen een incassoprocedure worden voldaan.

DB Incasso probeert het inschakelen van een deurwaarder zoveel mogelijk te vermijden. Daarom doen we er bij DB Incasso alles aan om de achterstallige betaling van uw klant, via een incassoprocedure af te handelen.

Deurwaarder inschakelen Heerhugowaard
Incassobureau

Af en toe komt het toch voor dat een incasso procedure niet voldoende is om uw klant te laten betalen. Dan schakelt DB Incasso, in overleg met u, een deurwaarder in. Dit hoeft u niet zelf te regelen. Ook dat traject nemen we u uit handen.
Wij zorgen ervoor dat de deurwaarder, na het verkrijgen van een vonnis, op pad wordt gestuurd om uw vorderingen op uw klant te incasseren.

Wat doet een deurwaarder?

Na een veroordeling door de rechtbank tot betaling, wordt het vonnis door de deurwaarder aan uw debiteur overhandigd en wordt aan uw debiteur een het bevel gegeven hieraan te voldoen.

Wanneer hier niet aan wordt voldaan dan worden er executoriale maatregelen genomen. Dit betekent dat er onder andere beslag kan worden gelegd op inkomen, op banktegoeden van uw debiteur of er wordt beslag gelegd op roerende- en/of onroerende zaken.

Voorkomen

DB Incasso wil voorkomen dat het zover moet komen. Wij willen graag dat uw openstaande facturen worden betaald, maar we willen ook de relatie die u met uw klant heeft niet uit het oog verliezen. Daarom proberen wij bovenstaande procedure zoveel mogelijk te vermijden.