Openstaande Facturen

Facturen innen zonder hoge kosten

Openstaande facturen innen zonder hoge kosten

Openstaande facturen incasseren en daarmee een gerechtelijke procedure voorkomen. Dat is de kracht van DB Incasso. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij met veel succes de incasso opdrachten voor een groot aantal bedrijven in Nederland.

Een gerechtelijke procedure brengt een hoop onnodige kosten met zich mee. Wij zetten graag onze deskundigheid en ervaring op het gebied van geldvordering in om uw openstaande facturen te innen. Onze aanpak samen met de ruime ervaring zorgen voor uitstekende resultaten, waardoor wij onze klanten in verreweg de meeste gevallen behoeden voor een gerechtelijke procedure.

Indien de rechtsgang onvermijdelijk is 

Mocht een gerechtelijke procedure toch nodig zijn, dan zorgen wij voor deskundige begeleiding van dagvaarding tot veroordeling.

Ook incasso bij lagere bedragen

Niet alle openstaande facturen zijn even hoog. Misschien twijfelt u of u voor bepaalde bedragen wel professionele incassospecialisten moet inzetten. Dankzij ons unieke incassosysteem is dat geen enkel probleem. Dit systeem zorgt ervoor dat het ook bij openstaande facturen met lagere bedragen lonend is om ons in te schakelen.  Als u vaker te maken heeft met openstaande facturen, kunt u bij ons kiezen voor een incasso oplossing op maat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij bieden? Neem dan vrijblijvend contact met DB Incasso op via ons contactformulier of telefonisch, 072-5746666.